My Story

Informatica en beeldverwerking hebben mij altijd sterk geïntrigeerd. Na mijn opleiding in het secundair onderwijs koos ik resoluut voor een studierichting in de grafische en digitale media. Uit het ruime pakket aan opleidingsonderdelen in de digitale media kreeg het segment Audio&Video mijn absolute voorkeur. Ik koos dan ook voor de afstudeerrichting ProDUCE waarin ik mij verder kon specialiseren in de digitale media.

De opleiding aan de Arteveldehogeschool bracht mij in contact met diverse facetten van Audio&Video-toepassingen. Ik kreeg de kans om reeds enkele boeiende projecten af te werken en hoop in de toekomst nog meer tijd te kunnen investeren in de uitdagingen van de multimedia.

Deze website geeft een overzicht van enkele projecten waaraan ik de voorbije jaren, met veel voldoening, heb gewerkt.

My Skills

Audio&Video

100%

Graphic Design

80%

Audio Design

100%

Webdesign

90%

Logo Design

80%

Eventreportages

De sfeervolle eventreportage van uw huwelijk, babyborrel, verjaardagsparty, personeelsfeest… is een blijvende herinnering aan dat onvergetelijke moment uit het leven. Om nog jaren van na te genieten.

De videobeelden worden geleverd op dvd of kunnen online beschikbaar gesteld worden zodat u ze onbeperkt kan delen met uw geselecteerde vrienden- en kennissenkring.

Bedrijfsfilm

Beelden zeggen meer dan woorden. Het productieproces bekeken vanuit de juiste invalshoek, de ontwikkeling van een nieuw product, de introductie van een nieuwe dienst… een professionele videoreportage is het sluitstuk van je gerichte reclamecampagne waarmee de consument een boeiende blik krijgt op de opportuniteiten van het bedrijfs of het product.

Fotografie

Tussen alle bewegende beelden, blijft de statische fotografie vandaag meer dan ooit overeind.

Een krachtig beeld, een sprekende compositie en aantrekkelijke weergave, hebben een blijvende toegevoegde waarde. Als artistiek object, als blikvanger of als illustratie, een goede foto blijft van onschatbaar belang.

Webdesign

De aanwezigheid op het internet van je bedrijf, organisatie, handelszaak, sportclub, vereniging is, in dit digitaal tijdperk, een must. De juiste informatieoverdracht is essentieel. Alleen een professioneel gebouwde website genereert de aanblik en sfeer die bij de stijl van de opdrachtgever past.

Maar ook de update van een website is niet te verwaarlozen. Alleen met actuele en juiste informatie levert de site een belangrijke toegevoegde waarde.

Graag zorg ik ook voor de webhosting en de registratie van je domeinnaam.

Grafisch ontwerp

Met een goed ontworpen affiche en flyer trek je de aandacht die je actie, je activiteit of je festiviteit verdient.

Van ontwerp tot druk, elke stap wordt nauwlettend opgevolgd en gecoördineerd.

Audio Design

Tegenwoordig kan iedereen die wil zijn eigen muziek thuis opnemen en produceren. Maar is het echt zo simpel? Hoeveel muzikanten slagen er daadwerkelijk in om hun potentieel volledig bloot te leggen?

Voor het maken van impressionante soundtracks werk ik samen met het gespecialiseerd team MUWESOME.